Kaj je ITbox komplet?

ITbox vsebuje sedem športnih rekvizitov: lesen box, skipy, dve ročki, blazino, slide, kolebnico in  štiri stožce. S paketom si boste zagotovili vse potrebne pripomočke za uspešen dvig kondicije in za izvajanje online treningov. Paket je zasnovan za tiste z manj kondicije in za tiste, ki ste v tem že napredni. Pri nakupu izberite željeno ITbox različico.

Lesen box je prilagojen pripomoček za izvajanje vodenih treningov. Z različnimi višinami si omogočate tri različne kondicijske stopnje. Odličen je za intenzivno telovadbo, kot tudi za raztegovanje oziroma ogrevanje. Vanj spravite vse nujne pripomočke za vadbo od doma ali na prostem, ki jih rabite za izvajanje spletnih treningov.

Ročki sta super pripomočka za izboljšanje telesne kondicije, saj se svoji lastni teži doda dodatno težo, s katero boste vadili. Ročke so nedrseče. Uporabljamo jih po svoji zmogljivosti v fitnesu, na vadbah ali doma. Predvsem se uporabljajo za otežitev vaj. Izbirate lahko med 3 kg in 6 kg.

Stožci pomagajo pri izboljšanju koordinacije s hitrimi spremembami. Z njimi krepimo motoriko pri pospeševanju in ustavljanju. So markanti za različne teke, poskoke in gibanja. V kompletu so štirje stožci. So nelomljivi.

Slide se uporablja kot drsna podlaga na drsečih tleh. Lahko jo uporabljamo, ko delamo na nogah ali z rokami. V kompletu sta dva izdelka.

S kolebnico lahko izvajate ogromno vaj in je odlična za kurjenje odvečne maščobe. Z njo lahko aktivirate vse mišice. Uporabljamo jo predvsem pri kardio vajah. Izbirate med dvema in sicer z debelino 16 mm in 20 mm.

Blazina je pripomoček za izvajanje vaj na tleh. 

Skippy nam ponuja odlično vadbo za poskoke ter za vnaprej določene gibe. Uporablja se predvsem za pliometrične vadbe, ki so eksplozivne in nas spodbujajo k hitremu krčenju mišic. Z njim razvijamo hitrost, moč in motoriko. Je priročen, saj zlahka spremeni svojo obliko.